Pengedar Shaklee Bintulu

ANDA MENCARI PENGEDAR SHAKLEE KAWASAN BINTULU ?


Pengedar Shaklee Bintulu

Saya Asiah Anuar Adalah Pengedar Shaklee Bintulu, Sarawak Paling aktif sejak 2016.

KENAPA ANDA PERLU PILIH SAYA
Ready Stock !
Kami Pengedar Shaklee Bintulu sentiasa ada Ready Stok dan boleh COD terus ke tempat anda dengan segera. COD dalam kawasan Bintulu adalah FREE. 
Untuk anda yang berada jauh dari Bintulu, saya akan menggunakan khidmat Pos Laju. Selalunya barang akan sampai dalam masa 2-3 hari jika anda buat bayaran sebelum jam 3 petang, dan proses pengeposan akan dilakukan pada hari yang sama.
Available Shaklee Stock 

Konsultansi  Terbaik

Bila anda membeli dengan kami, anda akan dapat konsultansi secara percuma dan berterusan sehingga masalah anda selesai. Saya akan bagi jadual makan mengikut masalah anda. Saya merupakan pengedar Shaklee yang mendapat bimbingan dari pakar nutrisi Shaklee dan kami juga merujuk beberapa orang doktor yang mana ada Doktor dalam kumpulan kami.

Daftar Ahli

Jika anda inginkan harga jimat anda boleh terus mendaftar ahli dengan saya, saya akan guide anda tentang produk dan jika anda ingin jadikan Shaklee sebagai Bisness , saya boleh tunjuk ajar anda. Ini kerana saya merupakan Leader Shaklee sejak 2016 lagi.
Cara Daftar Ahli <— Klik Sini

Group Support Terbaik Dan Aktif

Anda buat pilihan tepat jika mendaftar ahli dengan saya kerana saya dan group saya berada di bawah bimbingan Presidential Master yang mempunyai rangkaian group terbesar di malaysia iaitu IREACH dan SUPERMOM SHAKLEE yang pernah capai sale 5 juta sebulan.

Hubungi Saya

Asiah Anuar

Instagram : @asiah_anuar
COD : Kawasan Bintulu Sarawak.
Pos untuk luar kawasan Bintulu