Promosi Shaklee April 2019

Promosi Shaklee bulan April ni sangat lah menarik sebab masa ini lah peluang untuk kita beli dengan harga yang murah dan peluang yang terbaik untuk dapat banyak kelebihan.

Jom kita tengok apa je promosi untuk bulan ni dan tawaran yang menarik Shaklee bagi.

 

PROMOSI VIVIX TWINPACK

Promosi Shaklee April 2019 : Starter Set Vivix Twin Pack

Harga biasa RM950.00

Harga promosi RM684.00

Jimat RM266.00

Pembelian set ini kita akan dapat :

  • FREE Membership (worth RM65)
    FREE Postage (worth RM10)
    CASH BACK BONUS bernilai RM34.00

 

PROMOSI DAILY ESSENTIAL SET

Promosi Shaklee April 2019 : Daily Essential Set

Harga biasa RM1,022.50

Harga promosi RM738.20

Jimat RM238

Pembelian set ini kita akan dapat :

  • FREE Membership (worth RM65)
    FREE Postage (worth RM10)
    CASH BACK BONUS bernilai RM36.35

 

PROMOSI YOUTH STARTER KIT

Promosi Shaklee April 2019 : YOUTH Starter Set

Harga biasa RM850.00

Harga promosi RM612.00

Jimat RM238.00

Pembelian set ini kita akan dapat :

  • FREE Membership (worth RM65)
    FREE Postage (worth RM10)
    CASH BACK BONUS bernilai RM29

 

PROMOSI YOUTH SKINCARE FULL SET

Tambahan promosi yang menarik pada bulan ini adalah, dengan pembelian Youth Skincare Full Set, anda akan dapat FREE YOUTH SKINCARE TRAVEL SET & TRAVEL CASE !! LIMITED EDITION TAU!! 

Promosi April 2019 : Youth Skincare Full Set

                                                                                                         Harga promosi : RM1,675

 

Youth Travel Set & Travel Case worth RM285

Jadi jangan lepaskan peluang yang terbaik Shaklee bagi ni sebab offer macam ni tak selalu ada ye. Kalau pernah terlepas promosi yang sebelum ni, kali ni Shaklee beri peluang kedua untuk anda beli Promosi Shaklee ni dengan harga yang JIMAT !

Bagaimana Cara Untuk Mendapatkan Produk Shaklee?

Hubungi terus ASIAH Pengedar Shaklee Bintulu melalui whatsapp +6019-8855676

Saya adalah Pengedar Sah Shaklee Seluruh Malaysia. Dengan setiap panduan pengambilan suplemen Shaklee yang tepat dan betul.

Untuk lebih mudah dan cepat, anda juga boleh membuat pembelian terus di Esell. Pembayaran boleh menggunakan kad debit atau kad kredit. KLIK Whatsapp saya di bawah untuk ORDER SEGERA.