Sijil Halal Shaklee 2019

Baru-baru ni ramai pulak yang tanya pasal sijil HALAL JAKIM untuk produk Shaklee.

Alhamdulillah. Kami gembira dengan komitmen yang diambil pihak Shaklee demi menjaga hak pengguna muslim di Malaysia, sijil HALAL ini diperbaharui setiap tahun. Sijil HALAL Shaklee 2019 ini sah sehingga 31hb Desember 2019.
Dengan adanya sijil Halal Shaklee ini maka kita semua bolehlah amalkan produk shaklee tanpa rasa was was.

Dengan ini terbukti produk shaklee bukan sahaja diperbuat daripada bahan semulajadi selamat dan berkesan tetapi di kukuhkan lagi dengan perikhtirafan halal oleh JAKIM.

 

Islamic Services of America (ISA) yang mengeluarkan sijil ini adalah senarai badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM.

Untuk kepastian, anda boleh layari Portal Rasmi Halal Malaysia untuk melihat status Sijil HALAL Shaklee 2018 oleh Islamic Services of America (ISA) diiktiraf JAKIM Malaysia dalam mengiktiraf badan-badan yang bertauliah yang mengeluarkan status HALAL di seluruh dunia.

ISA adalah satu badan yang mengawal selia status halal di Amerika dan mendapat pengiktirafan oleh JAKIM. Boleh rujuk di website halal Malaysia untuk mengetahui badan-badan halal antarabangsa yang diiktiraf oleh JAKIM.

Jadi tak perlu nak risau dan was-was lagi ye. Boleh cek sendiri di laman web JAKIM.

Apa-apa pun jangan lupa ya cari Asiah kalau berminat nak dapatkan produk Shaklee. Asiah Pengedar Shaklee bagi kawasan Bintulu Sarawak dan juga seluruh Malaysia.